Vrienden van De Blauwe Meije

Op 25 juni 2010, kochten wij Buitenplaats De Blauwe Meije

Na bijna 8 jaar bouwen wij nog steeds aan Buitenplaats De Blauwe Meije.
Veel familie,  vrienden, kennissen en bekenden die graag hier zijn steunen ons en daar zijn wij heel blij mee. Met onze natuurwerkdag hebben onze vrienden mee geholpen met wilgenknotten en een vriendin heeft onze website geschikt gemaakt voor onze Engelse bezoekers. Zo was er een vriend die ging verhuizen en weer twee stoeltjes had voor onze Hooimijt en onze etiketten konden beter, dus dook een andere vriend achter de Mac en kwam met een geweldig ontwerp, voor de Rabarbercello en de chutney’s. Waar we een direct een prijs mee wonnen.Nieuwe etiketten op onze Rabarbercello in IJs

Kortom, samen met vrienden en vriendinnen werken wij aan een geweldige plek.
We zijn er nog niet, maar het word steeds mooier. Steeds vaker zien we bekenden terug komen, de plek, de rust, de appeltaart.

Mooi  om betrokken mensen in De Blauwe Meije te kunnen blijven ontvangen en een meerwaarde te geven door Vriend van De Blauwe Meije te worden.

Vrienden van De Blauwe Meije Vrijwilligersdag 2015

Vrienden van de Blauwe Meije hebben op Facebook een eigen pagina  Facebook vrienden van de Blauwe Meije

Om nog meer binding met de wensen van onze gasten te houden is ons netwerk daarom van groot belang.
Op het moment van de start van het seizoen, met de culturele opening van de maand van het Groene Hart zaten we op ruim 1200 handtekeningen.  Getekend door mensen die De Blauwe Meije ondersteunen en van betekenis vinden in deze omgeving ! Dat geeft wel aan dat we gewaardeerd worden met wat we hier doen.

Door de vergunningen malaise kunnen wij (op onze terrasen) helaas niet op passende  tijden open zijn.
We hopen dat  we dit seizoen onze terrassen op mogen hebben op tijden, net zo als onze collega’s in de Meije en Nieuwkoopse Plassen. Wij werken hier hard aan met medewerking van onze Vrienden en onze (juridisch) adviseurs.

Vriend van De Blauwe Meije kip
Wordt ook  'Vriend van De Blauwe Meijeen geef je op* voor de gezelligheid en als je daar zin in hebt helpen in de tuin, of ons bij te staan met raad en daad.

Ja, ik geef mij nu op: , ik word ‘Vriend van De Blauwe Meije’

* Er zijn geen kosten verbonden aan deze vriendschap en
     is elk moment weer vrij opzegbaar.