Streekproducten Buffet

Een uitgebreid buffet met zeker 10-12 verschillende gerechten. Hierbij staan ingrediënten en recepten uit het Groene Hart centraal.

Natuurlijk met de producten die in het betreffende jaargetijde te krijgen zijn.

Voorbeelden zijn:Edith Kookt buffet streekproducten

– In de lente aan soep met asperges van Noordam
uit Woubrugge.
– In de winter stoofpot met bier van Brouwerij de Molen
in Bodegraven.
– Een stukje wild van poelier Arjan de Wit uit Bodegraven?
– Brood van Carl Siegert uit Harmelen met boerenboter?
– Chutneys van De Blauwe Meije.

De sappen van Schulp uit Breukelen passen hier natuurlijk prima bij.
Met de streekproducten als basis overleggen we over uw favorieten.
Soep, salades, vlees- of vis gerechten, vegetarisch, wat u maar wilt.

Carl Siegert broodFavorieten van Edith Kookt!:
brood van Carl Siegert, warm uit de oven met een tomatenboter… of  warme taartjes met geitenkaas met een chutney van rode ui…  of pompoensoep van gegrilde pompoen met knoflook en rozemarijn … of een frisse salade met verse kruiden en een dressing met honing… of panna cotta met winterfruit en jam…

Kosten

Het buffet is te bestellen vanaf € 22,50 p.p.
Kleinere groepen; prijs op maat.

Bijzonderheden :

Wilt u specifieke gerechten uit het Groene Hart?
Wij doen graag research of koken naar uw recepten.

Voorbeelden van gerechten in een Streekproducten Buffet

– Brood van Carl Siegert met (kruiden)boter
– Boerengroentensoep met ballen
– Pompoensoep met gepofte knoflook en uitgebakken spekjes
– Tomatensoep met basilicum room
– Salade met asperges, ham en ei
– Verschillende soorten hartige taarten met locale geitenkaas of boerenkaas met
groenten uit het seizoen en scharreleitjes (vega)
– Gerookte vis met mierikswortel- en kruidensaus en toast
– Terrine met gans, spek en kastanjes en paddenstoelen
– Varkensfilet gevuld met kruiden, knoflook en kruidenkaas
– Stoofpot van rundvlees met donker bier
– Lamsgehaktbrood met ei en knoflook
– Knolselderijpuree
– Warme groenten van het seizoen
– Aardappelpuree met mosterd
– Kleine aardappeltjes uit de oven met rozemarijn
– Kaasplank met Boerenkazen van koe en geit

Voorbeelden van gerechten in een Italiaans buffet

– Gegrilde groenten
– Salade met groene bonen
– Vitello Tonato (kalfsmuis met tonijnsaus)
– Salade Caprese (tomaat, mozzarella en basilicum)
– Brood met smeersels (tapenade, pesto, (kruiden)boter, tomatenboter)
– Vis met Salsa Verde (groene kruidensaus)
– Warme lasagna
– Warme cannelonni met aubergine en ricotta
– Vleeswaren
– Kip met Marsala
– Zoete zure uien
– Zoetzure pompoen
– Varkensvlees gevuld met appel, salie, knoflook en pruimen
– Pasta met saus van tomaat en gerookte zalm
– Salade met artisjokken en bonen
– Salade gemarineerde tomaten
– Gnocchi met rode sla en gorgonzola
– Crostini en bruschetta met verschillende toppings
– Semi Freddo
– Panna cotta
– Tiramisu
– Limoncello

Italiaanse Kaasplank – Vanaf: € 9,50 pp

Bij minder dan 15 personen berekenen we in overleg een gepaste prijs.

Vraag nu een offerte aan

Terug naar Culinair