Petra van de Ven

Petra heeft in het verleden (1987 en 1988) geschilderd bij De Werkschuit in Woerden.

In 2015 heeft zij het schilderen weer opgepakt en schildert nu in Linschoten bij schildersgroep “Bij De Tol” en volgt ook regelmatig workshops (momenteel bij Thom Jansen in Linschoten).

Petra van de ven - cannobio_il_porto

Eerder al eens geëxposeerd samen met de Linschotense schildersgroep in Amersfoort in woon-zorgcentrum “De Lichtenberg”.

Zij is ook deelnemer geweest aan de Linschotense Kunstroute in 2018  en vorig jaar december heeft zij een week mee geëxposeerd met de deelnemers van een workshop  stillevens in “De Wildeweg” in Linschoten.

Met de schildersgroep “Bij de Tol “ ook al meerdere keren in “Bij De Tol” geëxposeerd.Voor de eerste keer exposeert zij nu alleen in de lunchroom van “De Blauwe Meije”.

Een mooie plek om de schilderijen te tonen en waar je binnen en buiten kunt genieten van kunst in een ontspannen sfeer met een heerlijk kopje koffie of thee en van zelfgemaakte  of streekproducten en lekkernijen.

De meeste schilderijen zijn gemaakt met acryl op papier of op doek. De onderwerpen variëren van natuur, stillevens, landschappen en dorpsgezichten.

De schilderijen van de betreffende expositie zijn ook te koop en u kunt hiervoor contact opnemen met Rebecca de Boer van “De Blauwe Meije”.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u nog meer werk bekijken van Petra.

Voor meer informate over petra, klik hier