Liam Siepel

liam siepel_dottism portret met liam zelf

Met onze galerie willen wij leuk, bijzondere kunst laten zien, van kunstenaars die al vele tientale jaren exposeren, nationaal maar ook internationaal (Rob Scholte), maar ook jonge kunstnaars ontvangen wij graag, zoals Liam die met zijn 18 jaar de jongste kunsenaar (tot nu toe) is.

“Mijn werk bestaat voornamelijk uit tekeningen. Maar ik maak ook schilderijen, beeldjes en foto’s.
Het thema ligt vaak bij de mens en soms ook bij dieren.
Ik teken,  schilder en druk mijzelf uit op verschillende manieren en probeer regelmatig nieuwe technieken wat vaak op leuke en unieke stukken uitkomt.

Ik heb nog geen opleiding gedaan of lessen gevolgd, maar dat is wel het plan.
Na een jaartje reizen hoop ik naar de kunstacademie te gaan en verder te blijven gaan met met het maken van kunst”.

Liam Siepel (2000)