Kookworkshop – Samenwerking

Wilt een hele bijzondere workshop doen met uw team of collega’s?

Edith Kookt Kookworkshop TeambuldingWilt u begrijpen welke rollen u en uw collega’s bekleden wanneer u samenwerkt aan een groot project en waarom dat dan soms goed werkt en soms ook niet?

Eerder werkten we op De Blauwe Meije samen met Insights Benelux.

Van hun site namen we de volgende tekst over:

“Teamwork is een continue uitdaging. Van het opbouwen van onderlinge relaties tot het formuleren van ontwikkelingsdoelen – de levenscyclus van een team kent veel beslissende momenten die invloed hebben op haar prestaties en effectiviteit.

Een goede omgang met deze momenten vereist een teamontwikkelingsplan waarin de ontwikkeling van het team en haar leden helder aansluit op de doelstellingen van de organisatie. Hierbij is het belangrijk om vanuit het teamontwikkelingsplan niet alleen te anticiperen op mogelijke valkuilen, maar ook om de krachten van de teamleden optimaal te benutten.

De visie van Insights Benelux stelt de persoonlijke voorkeuren en competenties van teamleden op unieke wijze centraal in het teamontwikkelingsplan.

Hierdoor ontstaat een robuust plan waarmee teams in uiteenlopende situaties kunnen excelleren.”

Deze dag kunt afsluiten met een diner, maar ook met een kookworkshop als onderdeel van de training… buitengewoon leerzaam om te zien hoe de samenwerking daar verloopt. Misschien kunt u de training nog beter beginnen met een workshop…

Bijzonderheden:

Deze formule is alleen beschikbaar voor bestaande of aankomende teams.
Het trainingsprogramma wordt volledig verzorgd door een gekwalificeerde psycholoog.

De locatie en trainingsfaciliteit met alle zaken die daar bij horen, is in handen van de Blauwe Meije. Afhankelijk van de groeps grote word er op De Blauwe Meije of een andere locatie door gewerkt. Edith Kookt! verzorgt en begeleidt de kookworkshop.

Kosten

lokatie huur vanaf  € 75,00 per uur

Kookworkshop vanaf : € 45,00 euro p.p.

Vraag nu een offerte aan

Terug naar Culinair