Kees Over de Vest

Kees Over de Vest, Pactis
Kees Over de Vest is internationaal gecertificeerd NLP-trainer, coach, jongleur en bedenker en ontwikkelaar van bijzondere opleidings- en ontwikkelings- concepten. Kees werkt met individuen, teams en organisaties.

Hij studeerde rechten en was jarenlang werkzaam als advocaat. Sinds 2000 werkt Kees als trainer, coach en inspirator, zowel in het bedrijfsleven als voor particulieren. Hij heeft veel opleidingservaring in de financiële sector, in de zorg en het onderwijs. Daarnaast werkt hij veel met teams (teambuilding en teamontwikkeling) en als persoonlijke coach. Kees is gecertificeerd NLP-trainer/coach, heeft veel ervaring met systematisch werken en is gespecialiseerd in het werken met metaprogramma’s (certified MindSonar-professional). Daarnaast is hij een buitengewoon verdienstelijk jongleur in woord en daad.

“Verbinding is voor mij de essentie. Jezelf durven verbinden met anderen, met je werk, je leven, met wie je daadwerkelijk bent. Als jij verbonden bent met jouw passie, met wat jou drijft, dan ben je tot grote dingen in staat. ‘Verbondenheid’ vraagt een bedrijf van zijn mensen, vraagt de ene partner van de ander en vragen kinderen van hun ouders. NLP biedt ongelooflijk veel mogelijkheden om je te leren verbinden en te groeien naar wie jij wilt zijn, privé en op je werk.”In de piste Kees Over de Vest

Kees verzorgt o.a.

– trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatie en NLP
– teambuilding en teamcoaching
–  persoonlijke coaching
– inspiratiedagen

Op de Inspiratiedagen gebruiken we circus als metafoor en gaan we circus doen!

Wilt je een persoonlijke inspiratiedag

Wil je batterij weer even opladen? Op een leuke manier eens stilstaan bij jouw manier van communiceren? En het effect daarvan? Een stap maken in je persoonlijke ontwikkeling? Je effectiviteit vergroten? Ja?, volg dan een van de IndePiste-inspiratiedagen!

Schrijf je in voor de Inspiratiedag op 17 april 2016 of in het najaar op 25 september 2016 door een email te sturen naar actie@indepiste.nl
locatie: De Blauwe Meije

Of wilt u een inspirerende dag met uw team in de piste? 

Tijd voor een kantooruitje met een beetje diepgang? Wilt u eens kijken naar uw team met een circusbril? Heeft uw team enig welgemeend applaus verdiend? Wilt u nieuw beleid inzetten en een passende startbijeenkomst verzorgen? Is het tijd voor actie in de tent?

Dan is In de Piste het geschikte programma voor u!

Deelnemers zeggen na afloop:
“Betere samenwerking”
“Nu is alles bespreekbaar”
“Nieuwe afspraken en nieuwe kaders”
“We kunnen er weer tegenaan”
“Het swingt weer”

Contact met Kees
06-49121661
info@pactis.nl of info@deblauwemeije.nl