Phoocus

Inspiratiebijeenkomst: Leuk!? Verandering op het werk!

Inspiratiebijeenkomst:  Leuk!? Verandering op het werk!

Sandra van Loenen en Patricia Hoogervorst ontwikkelden samen de driedaagse training ‘Leuk!? Verandering op het werk!’. Hierin leren zij medewerkers beter omgaan met  spanning door veranderingen op het werk.

Heb jij door groei of reorganisatie regelmatig te maken met veranderingen op je werk? Beïnvloedt het je functioneren en je werkplezier? Ervaar jij door alle veranderingen veel stress binnen jouw team en wil je daar zelf of samen met je team beter mee kunnen omgaan? Kom dan alleen of met je collega(‘s) naar de inspiratiebijeenkomst over “effectief omgaan met veranderingen op het werk”.

Ook directieleden, teamleiders of HR medewerkers zijn van harte welkom bij de inspiratiebijeenkomst. De training wordt namelijk ook in-company gegeven.

Tijdens de bijeenkomst kun je onder andere meedoen aan een oefening geweldloze communicatie. Ook krijg je na afloop als je dat wil een beknopte versie van het zogenaamde Q4 gedragsprofiel dat je inzicht geeft in je eigen gedragsstijl. Sandra en Patricia leggen je ook uit wat je hiermee kunt in je werk.

Praktische informatie

De inspiratiesessie wordt gehouden op 16 februari 2017 van 15.00 tot 17.30 uur
bij De Blauwe Meije.

Deelname is gratis.

Graag wel even aanmelden bij Patricia Hoogervorst . Dit kan per mail via info@phoocus.nl Wil je liever persoonlijk contact? Bellen kan ook op 06-27352224.

Lees meer over de training  ‘Leuk!? Verandering op het werk!’ in de speciale brochure die te downloaden is via onderstaande link op de website van Phoocus, het bedrijf van Patricia Hoogervorst

Leuk, Verandering op het werk met Phoocus