Hapjes/finger foods

Soms wil je je gasten wel wat voorzetten, maar hoeft het niet per se een heel diner te zijn.

Denk dan eens aan een uitgebreid assortiment hapjes.

Bijvoorbeeld:

o   garnalen met groene appel, bleekselderij en dille in een glaasje
o   warme lamsgehaktballetjes met kruiden-knoflookdip
o   varkenshaasspiesjes met Aziatische marinadeEdith Kookt, finger foods
o   zalm met zoetzure biet en kervelroom
o   warme dadels gevuld met geitenkaas en omwikkeld met spek
o   tomaatjes met buffelmozzarella en basilicum in een glaasje
o   groene asperge met ei en ham
o   klein soepje in een kopje
o   runderhaas op stok met citroendressing
o   crostini met vijg, prosciutto en rucola
o   panna cotta in een kopje
o   bruschetta met paddenstoelen, truffelolie en peterselie
o   kip op stuk met pinda-gembersaus
o   rauwe tonijn met gegrilde aubergine, granaatappel en koriander
o   sushi met avocado, surimi, mayonaise en sesamzaad
o   kleine cupcakes met parmezaan, mozzerella en gedroogde tomaat
o   zoete aardappel met geitenkaas en gerookte eend
o   blini met zalm en zure room

Kosten:

Hapjes vanaf: €0,90 en 2,00 per stuk

Vraag nu een offerte aan

Terug naar Culinair