Expositie: Kunst in Laren

Van 19 maart t/m 16 mei 2016

Op diverse plekken in De Blauwe Meije, kunt u de kunst komen bewonderen en kopen natuurlijk.. In het Altelier, de Hooimijt en de Beeldentuin, hebben we de kunstwerken van de exposanten uitgestald. Voor de expositie van de kunstenaars Stichting Kunst in Laren uit Laren bij De Blauwe Meije stellen wij  de volgende kunstenaars voor:

Hilde de Rooij – Glaskunst 
Hilde verwerkt oud en nieuw glas in haar kunstwerken. Soms decoratief of verwerkt in buitenlantaarns. Ze verwerkt ook materiaal uit de natuur in het glas.

Bettie Bruin – Beelden van klei
Bettie maakt dieren zoals kippen, hondjes, schapen of vrolijke dikke dames in klei. Deze bewerkt ze o.a. met een Mondriaan motief.

Ank van der Zee – Beelden brons
Ank maakt kleine en wat grotere vogels, mus of uilen in Brons. Daarnaast heeft ze ook torso’s in natuursteen.

Marja Thole – Beelden brons
Marja maakt bronzen beelden van spelende duiven.

Ineke Vaasen – Fotografie en ornamenten van natuurlijke materialen
Ineke fotografeert graag details uit de natuur. De ondergaande zon, de ochtendmist, de nieuwsgierige koe. Daarnaast maakt zij ook decoratieve ornamenten met hout in combinatie met andere natuurlijke materialen.

Antoinetty van den Brink – Beelden en gedichten
Antoinetty maakt beelden van materiaal uit de natuur wat zij weer combineert met menselijke dagelijkse gebruiksvoorwerpen. Ze schrijft ook gedichten over bomen.

Betsie Veenman -Schilderijen
Betsy schildert met een losse toets in prachtige kleuren, o.a. bloesem.

Susanne Schilderijen
Susanne schildert grote tulpen en dieren.

Elize van der Werff- Schilderijen en beeldjes van klei
In het werk van Elize staat mens en natuur centraal. Schilderijen in krachtige kleuren en beeldjes van klei waarmee zij een eigen verwonderlijke wereld creëert.

Janine Boot – Philippe fotografie
Janine Boot legt de belevenissen van Philippe vast (houten leden poppetje van 30 cm). Philippe is een levensgenieter en een natuurliefhebber. Voordat hij ergens exposeert zal hij de plaats op zijn manier beleven en dit wordt vastgelegd in een fotoreportage.

Amanda Spoel: Glaskunst

Glassieraden. Kleurrijke verfijnde draagbare glassieraden. Allen unieke stukken.

Meer weten over Stichting kunst in Laren

Aanmelden nieuwsbrief