Eva Kranenburg

Eva Kranenburg Photography

Mijn naam is Eva Kranenburg, ik ben 20 jaar oud en heb sinds mijn 12de een enorme passie voor fotografie. Het begon allemaal met wegwerpcameraatjes, digitale fototoestellen en uiteindelijk een smartphone. Op mijn 14de heb ik voor het eerst daadwerkelijk een spiegelreflex camera vast gehad, zoals u waarschijnlijk wel kunt begrijpen was ik gelijk helemaal verkocht. Na lang sparen heb ik een jaar later mijn eerste camera kunnen kopen, tot op de dag van vandaag gebruik ik nog steeds deze camera.

Momenteel studeer ik fotografie aan de fotoschool in Amsterdam, hierdoor begin ik steeds meer mijn eigen pad in de fotografie te vinden. Maar in het afgelopen jaar heb ik nog niets ontdekt wat ik niet leuk vind aan fotografie. Dus eigenlijk kunt u voor alles bij mij terecht!

In de jaren voor mijn opleiding aan de fotoschool heb ik grotendeels mijzelf alles aangeleerd door continue mijn camera overal mee naar toe te nemen en gewoon te proberen. Sinds het begin heb ik nooit op de automatische stand gefotografeerd, gewoon oefenen oefenen en nog eens oefenen. Uiteindelijk krijg je er vanzelf gevoel voor en hoef je er helemaal niet meer over na te denken.

Eva Kranenburg

Voor een fotoshoot kunt u terecht bij Eva:

tel: 06-24659389

Website: www.evakranenburgphotography.nl
Mail        : info@evakranenburgphotography.nl