Groepen kunnen na hun meeting, workshop of training, tot 35 personen een zittend diner of een walking diner, door onze cateraars laten verzorgen.
U spreekt een menu naar keuze af.
Dat gaat aan de hand van uw wensen en we doen dan suggesties voor een menu.
Wilt u bijvoorbeeld een themadiner of een menu met streekproducten?
Houdt u meer van vis dan van vlees, of liever helemaal vegetarisch?
Onze cateraar verzorgd ook workshops o.a. italiaans koken.
Dit zijn de favorieten van onze cateraar uit Woerden “Edith Kookt!”
een Italiaans menu met Anti Pasti, Primi, Secondi en Dolce… voorbeeld:
Anti Pasti
kleine paprika’s met tonijnvulling (warm)
tortine alle ricotta
brood met rozemarijn, boter en olijfolie
verschillende vleeswaren
gegrilde aubergines met rode ui
gegrilde courgettes met oregano
crostini met tomaat en basilicum
prosciutto met buffelmozzarella
zoet-zure pompoen
Primi
gnocchi met pompoen en salie of
en ravioli met ricotta, noten en parmegiano
Secondi
varkensfilet gevuld met appel, pruim en salie
aardappels met rozemarijn uit de oven
wintergroenten
Dolce
Panna Cotta met noten en winterfruit of
tiramisu of
Semi Freddo met noten en pure chocolade
— // —
Of een klassiek diner met:
mosterdsoep met gerookte forel
gepocheerde zeewolf met beurre blanc
ossenhaas met rode wijn saus
warm perentaartje met honing room
— // —
Kosten:
Vanaf 10 personen:
De vanaf prijzen:
3 gangen – € 29,00 p.p.
4 gangen – € 35,50 p.p.
Kaasplank vanaf – € 9,50 p.p. (Div. kaassoorten, druiven, noten, brood en chutney)
Extra service in combinatie met Buitenplaats De Blauwe Meije:
Bijvoorbeeld: Presentatie, training, meeting, workshop theatersport met Jochem Meyer of mondharmonica workshop, Chutney koken, rondleidingen, sloepje varen, B&B en meer naar wens.