Angelique Streefkerk

Angelique Streefkerk Lique's Creations More

Angelique is een creative duizendpoot. Naast haar webwinkel in workshop’s heeft ze gelukkig ook nog tijd om zelf beelden te maken.

Angelique Streefkerk van Lique's Creations & More

Creatief bezig zijn is mijn passie  

Even voorstellen, ik ben Angelique en geef creatieve workshops bij Lique’s Creations & More in Mijdrecht waar ook de webwinkel in powertex en aanverwante kunstschilders en hobby artikelen gevestigd is.

Al jaren en op vele manieren ben ik creatief, powertex had al meerdere keren mijn pad gekruist en toen bleek dat powertex perfect combineert met acrylverf ben ik die twee samen gaan gebruiken op doek. Met materie en toevoegingen als stone art, kleurpigmenten en 3D Flex ontstaan de mooiste en vaak ook de verrassendste resultaten.
Inmiddels was de verslaving niet meer te stoppen, mijn gevoel was meteen dit wil ik aan anderen overbrengen dit is zo veelzijdig en zo leuk!

Meer weten over Angelique, klik hier